Ensimmäinen julkisuuden henkilö stailattavakseni toukokuussa!!!

Minulla on teille ihan mahtavia uutisia! Ensi kuussa saan stailattavakseni selvänäkijä Claudia Even! Hän on ensimmäinen julkisuuden henkilö jonka pääsen stailaamaan Pin up-tyyliin- mutta uskon ja toivon, ettei viimeinen! Tuskin maltan odottaa sinne asti!

accb

Meillä tulee olemaan Claudian kanssa todella paljon juteltavaa. Nyt tulen kaapista, ja kerron teille, että minä olen ollut lapsesta asti kiinnostunut henkimaailman asioista. Olen intuitiivinen näkijä, sen lisäksi teen enkelitulkintoja sekä energiahoitoja. Näistä asioista on aina vähän riskaabelia puhua, ja kyllä minua nytkin jännittää. Pidän kuitenkin sääntönäni sitä, etten koskaan tyrkytä näitä asioita ottamatta ensin selvää, onko toinen niistä kiinnostunut. Enkä varsinkaan julista omia subjektiivisia mielipiteitäni ko. asioista totena, pois se minusta, tässä ja kaikissa muissakin asioissa.

Tahdon antaa tilaa erilaisille näkemyksille, ja kunnioittaa myös niitä. Esim. mieheni ei usko mihinkään, mutta ei väheksy minua elämänkatsomukseni vuoksi, enkä minä hänen. Usein keskustelemme näkemyksistämme, kuunnellen mielellämme toisen erilaisia mielipiteitä. Kukaanhan ei voi todistaa mikä loppujen lopuksi on absoluuttinen tosi- onko kuolemanjälkeistä elämää? Synnymmekö uudelleen? Onko energiahoidolla mahdollisuus oikeasti parantaa? Näihin ei ole yksiselitteistä vastausta olemassakaan- kyse on vain kunkin subjektiivisesta näkemyksestä. Minä kuitenkin uskon moneen asiaan, elämä tuntuu näin tarkoituksellisemmalta, kun pyrin kehittämään itseäni henkisesti paremmaksi ihmiseksi.

Minulle menestyminen ei tarkoita rahaa. Vaan henkisen kehitykseni edistymistä, henkisen viisauden kasvua. Joillekin se voi tarkoittaa aivan eri asioita, enkä niitä ikimaailmassa tuomitse- ei minulla ole siihen varaa.

Olen yleensä jopa aika arkakin ottamaan ko.juttuja puheeksi, huuhaamaakariksi leimautumisen pelossa. 😀 Nyt viimeisen vuoden sisällä nämä asiat ovat vain saaneet niin suuren roolin elämässäni, että otan riskin ja kerron.

Stailauksen ja Pin up-kuvausten ohessa haastattelen Claudiaa, asioista jotka kinnostavat minua, ja uskoakseni myös ainakin osaa lukijoistani.

Pysykää kuulolla. ❤

aaaccc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s