Hillittömän hyvä meikkausvideo sekä tukkakukkia

Tulin viikonloppuna kipeäksi, eikä loppua näy, siksi en ole tässä moneen päivään kirjoitellut blogiin, tavostani poiketen. Yskä, nuha, kurkkukipu, kuumetta tms. ja joka paikkaa koskee ja kolottaa. En tiedä onko tämä ihan flunssa vai influenssaa, jos ei tämän viikon aikana ala helpottaa, menen ensi maanantaina lääkäriin.

Etsiskelin tässä eräänä päivänä youtubesta meikkausvideoita, ja löysin yhden tosi hyvän, jonka haluan kanssanne jakaa! Siinä ei varsinaisesti puhuta Pin up-meikistä, mutta siinä on kuitenkin kissarajaukset sekä kirkkaan punainen huulipuna, joten se on Pin up-henkinen. 🙂 Niitähän löytyy paljonkin Youtubesta, mutta tässä parasta on se, että tässä toiselle puolelle kasvoista meikki on tehty oikeaoppisesti, toiselle puolelle yhdistetty kaikki ne meikkimokat joita jokainen on varmaan ainakin jossain vaiheessa elämäänsä tehnyt. Itse olen tehnyt niitä kaikkia, ja varsinkin Pin up-tyyli-innostukseni alkuaikoina. Muistan että erityisesti kissarajaukset minun oli pitkään  todella vaikea saada tarpeeksi ylös kärjestään, ne jäivät roikkumaan kuten videossa kasvojen oikealla puolella. Noita vinkkejä kun noudattaa sekä harjoittelee tarpeeksi monta kertaa, oppii varmasti meikin joka korostaa kasvojen parhaita puolia. Uskomatonta, miten iso ero onkaan videossa kasvojen eri puolilla!!

Pari kertaa olen tässä kipeänäkin jaksanut treenata oikeaoppista meikkiä, contouringeineen, concleareineen kaikkineen. Jos en olisi jaksanut, se olisi tarkoittanut että minulla olisi ollut 40 kuumetta, eikä ole ollut kuin 38 tienoilla, eli kyllähän tuossa kuumeessa jaksaa istua pöydän ääressä ja treenata silloin tällöin meikin tekoa ja poistaa se sitten samantien, parin foton jälkeen. Niitä kuvia en kuitenkaan vielä jaa, sillä niissä on päälläni aamutakki ja tukkani kuin mikrofonin tuulisuojus. 😀

Hiuskukkia olen tehnyt nyt sairastaessani oikeastaan aina kun olen vain jaksanut. Olen siirtynyt pääasiassa erilaisten asetelmien tekoon, mutta kyllä niitä simppelimpiäkin tulee laiskuuttaan välillä tehtyä, eli sellaisia joissa on vain yksi kukka. Vähemmän tosin enää, kuin aloittaessani parisen viikkoa sitten.

Tässä pieni osa lähipäivinä tekemistäni kukista. Eli olen tehnyt niitä PALJON. 😀

20180425_12560120180425_13090920180425_13031320180425_12564020180425_13131320180425_12544020180425_12533020180425_12593620180425_12525120180425_13002020180425_125106

Kävin eilen kokeilemassa pyörätuolia- saan kahden viikon päästä ikioman, terveyskeskuksen lainatuolin tilalle. Saman ajan sisällä pitäisi myös ratketa, saanko henkilökohtaisen avustajan. Kaiikkein suurin toimintakykyyn vaikuttava tekijä minulla on ollut lihasheikkous, joka paheni talven aikana ihan huomattavasti. Jää nähtäväksi parantaako kesän tulo yhtään vointia, yleensä se on kyllä parantanut. On tässä nytkin hyviä päiviä ollut, mutta paljon vähemmän kuin vaikka vielä vuosi sitten.

En tarvitse vielä pyörätuolia koko aikaa, vain huonoimpina päivinä kun en jaksa kävellä metriäkään enkä esim. käydä pakollisilla asioilla, ja lisäksi pidemmille reissuille, kuten vaikka Ikea, kauppakeskukset ja isot kirppikset jne. Kesällä olisi ihana päästä ainakin Suomenlinnaan ja Korkeasaareen, en minä niistä enää tolpillani selviäisi todellakaan, edes kepin ja polvi-sekä rannetukien kanssa, lihasvoimani ovat sen verran heikot jo.

Tuosta huolimatta olen ollut yllättävän hyvällä mielellä- osaan ajatella pyörätuolin käytön elämää helpottavana asiana, kuin että surisin sitä että ”joudun” käyttämään ajoittain pyörätuolia. Sehän mahdollistaa minulle asioita joita en ole pystynyt tekemään enää aikoihin. Vähät välitän säälivistä katseista ja kauhisteluista- istun tuolissani rinta rottingilla, victory rollseissani ja tyllihameessa jos siltä tuntuu- ja tietty ihan hillittömät platform-korkkarit jalassa, kun ei niillä tarvitse kävellä. 😀

Pirteää pikkulauantaita kaikille! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s