Sinäkö luokseni stailattavaksi?

Haluaisitko luokseni Hyvinkäälle Pin up-stailaukseen ja -kuvauksiin? Kesän aikana teen stailauksia myös Kiteen Kesälahdella aivan ihanalla tilalla jossa on upeita kuvauspaikkoja, mm. navettaan tehty baari! Lisäksi ranta, iso rantaterassi, vanha puukeinu, lähistöllä maitolaitureita yms.

Stailauspaketti sisältää kampauksen, kuvausmeikin, halutessasi kuvausvaatteiden, -kenkien -asusteiden ja/tai hiuskukkien lainauksen, mahd.tekoripset, ruuan ja kahvin kahvileipineen, tarvittaessa kyydin rautatieasemalta ja takaisin, (siis täällä Hyvinkäällä ollessani) suuntaa-antavan värianalyysin sekä keskimäärin 150 valokuvaa joista saat itsellesi 10-15 parasta kuvaa. Lisäksi opastan sinua halutessasi pin up-meikin teossa sekä tyyliasioissa. Koko settiin menee kaikkineen 5-7 tuntia, riippuen siitä missä kuvaamme, nyt kesällä on mahdollisuus kuvata muuallakin kuin studiollani.

Tarkoitukseni on mahdollistaa ko.kaltainen palvelupaketti myös pienituloisille, koska työhuoneeni ja studioni ovat kotonani. Stailauksen ja kuvauksen hinta on 70-100 e, riippuen tuntimäärästä ja eri palveluista. Ennen stailausta esittelen sinulle eri palvelukokonaisuudet ja niiden hinnat. Käytän laskutuspalvelua, eli saat stailauksesta kuitin.

Vahvuuksiani Pin up- stailauksissa ja -kuvauksissa ovat mm. värisilmä, huolellisuus, luovuus sekä juuri sinulle sopivan kuvauslookin sekä meikkivärien löytäminen.

Olen työskennellyt vuosia vaatemyyjänä naistenvaateosastolla. Lisäksi minulla on asiakaspalvelutyöstä 26 vuoden kokemus, eli omaan asianmukaiset asiakaspalvelutaidot. Pin up-meikin teon hallitsen, mutta minulla on varsinkin käsissä ajoittaista lihasheikkoutta sidekudossairaudestani, EDS:stä johtuen. Se saattaa joskus vaikuttaa varsinkin silmien rajausten tekoon. Tällöin saatan tarvita apuasi. Osaan kuitenkin neuvoa sinua niissä,  niin että samalla opit oikean tekniikan, ja näin osaat myöhemminkin tehdä ne itsellesi.

Kampausten teossa olen vielä melko alussa, mutta kehityn koko ajan, usein kantapään kautta. 😀 Olen kuitenkin huolellinen ja käytän aikaa niin kauan, kunnes suunniteltu kampaus saadaan aikaan.

Tässä ensimmäinen jollekin muulle kuin itselleni tekemäni Pin up-henkinen kampaus sekä -meikki. Kuvassa Stailauspäivä-arvonnan voittaja, Tanja.

20180506_000022.jpg

Minulla on tarkoitus syventää osaamistani käymällä ainakin vintagekampauskurssi sekä erilaisia lyhyitä kursseja valokuvauksessa ja meikkauksessa. Pidempiä kursseja en pysty käymään vaihtelevan terveydentilani vuoksi. Tähänastiset oppini olen saanut lähipiiristäni jossa on eri alojen ammattilaisia. Itseopiskelen myös päivittäin. Eli en ole varsinainen alan ammattilainen,(ainakaan vielä) vaikka työkyvyttömyyseläkkeellä olon lisäksi nykyään sivutoiminen yrittäjä olenkin. Minä olen sopiva esim. jos et ole esimerkiksi koskaan aiemmin ollut kuvattavana, ns.matalan kynnyksen paikka. Tai jos muuten vaan haluat hemmotella itseäsi.  Tiedän myös hyviä ja kokeneita ammattilaisia Pin up-stailausten ja -kuvausten osalta, joita voin suositella sinulle, jos haluat ehkä myöhemmin päästä ”ihan oikean ammattilaisen” käsittelyyn. 🙂

Varatessasi stailauksen, sinun kannattaa ottaa huomioon, että en ole perusterve-stailauspäivä saattaa siirtyä terveydellisistä syistä. Lisäksi tarvitsen useita taukoja, joten sinun kannattaa varata stailaukseen ja kuvaukseen koko päivä.

Tässä tekemiäni stailauksia sekä ottamiani kuvia.

stailaus1IMG_0409Hanski1stailaus4stailaus3stailaus2IMG_7722minä2accaaaakynämekkoaaaaabbbbbccccc
aaaabbbaaaaaaposeeraus13

Katja 1aaaccaaac

Yksi kommentti artikkeliin ”Sinäkö luokseni stailattavaksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s