Kirsin stailauspäivä

Eilen oli pitkästä aikaa stailauspäivä, tällä kertaa oli vuorossa Kirsi. Olin kaiken kaikkiaan kymmenisen päivää kipeänä- sen jälkeen kun flunssa alkoi hellittää, iski valtava lihasheikkous ja uupumus, se on minulle tyypillistä flunssan jälkeen. Onneksi kuitenkin kuntoni parani juuri sopivasti, ainakin sen verran että pääsimme toteuttamaan Kirsin ikioman päivän.

Keli oli  eilen sateineen, joten emme valitettavasti päässeet ulos kuvaamaan. Mutta onneksi olen löytänyt hieman lisää kuvausrekvisiittaa studiokuvauksia varten. Ja ennen kaikkea, onneksi kesä on ihan pian täällä!

Tässä Kirsin oma tyyli.

Kirsi1

Ja tässä Kirsi Pin Up-tyylissä.

Mekko: Hell Bunny
Bolero: Kapp Ahl
Kengät: Lola Ramona
Seepratalja: Ikea
Korut ja baarijakkara vintagea, kirppislöytöjä.

IMG_2590 (1).jpg

Tein Kirsille suuntaa-antavan värianalyysin, sain tulokseksi talvi, ja se olikin kuulemma juuri oikein. Tunnistin Kirsin aika nopeasti talveksi jo ennen väritilkuilla kokeilua, mutta aina henkilön värivuodenaikaa ei näe- varsinkin niiden kohdalla joilla on värjätyt hiukset, saattaa mennä nopea arvaus pieleen. Esimerkiksi itse olen oikeasti kevät, mutta koska pidän voimakkaista, kylmistä väreistä eniten, ja hiukseni ovat mustat, näytän helposti talvelta.

Kirsin värit omaava, eli talvi on ainut jolle oikeasti sopii musta. Ja sen huomaa helposti kun katsoo hänen kuviaan. Itse en värivuodenaikoja kovin tarkasti noudata, mutta nyt jo vähän paremmin kuin joskus aiemmin- eli olen ottanut käyttööni itselleni parhaiten sopivia, lämpimiä kevään sävyjä kuten lämmin turkoosi, koivunvihreä ja tomaatinpunainen sekä leijonankeltainen. Mustasta en aio luopua, sanoo värianalyysit mitä hyvänsä. 😀

IMG_2610 (2).jpg

Meillä oli Kirsin kanssa todella mukava päivä, ja erittäin mielenkiintoisia keskusteluja. Vaikka fyysisesti väsyn stailauspäivistä, henkiset patterini latautuvat kun saan tavata uusia, mielenkiintoisia ihmisiä, ja saan tehdä sitä mistä ehkä kaikkein eniten pidän, eli stailata ja sommitella. Se on aika uskomaton juttu, että kun teen jotain todella mieluista, jaksan ihan uskomattoman hyvin, vaikka lihasvoimani ovatkin todella heikot ihan parhaimmillaankin. Stailauksen jälkeen lysähdän kokoon kuin likilaskuinen kakkupohja. 😀 Mutta se kaikki on todellakin sen arvoista! Ja stailauksen jälkeinen päivä sujuukin yleensä mukavasti kuvia käsitellen ja lempisarjojani katsellen, välttäen fyysistä rasitusta.

Jaa, jospa tästä lähtisi kohta vaihtamaan renkaita. Tai en minä itse sitä pysty tekemään, enää. Tosin se ei harmita tippaakaan. 🙂

Tomeraa torstaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s