Lintumekko keltaisin asustein

Minulla on nyt tänä kesänä lähestulkoon pelkkiä lempimekkoja, koska nyt olen jo selvillä siitä minkä malliset ja kuosiset mekot ovat sydäntäni lähinnä. Mutta tämäkin on yksi lemppareistani. Viime kesänä vielä kokeilin eri tyylejä. Se oli kivaa, mutta nyt minulle on jo selvinnyt että pidän eniten värikkäistä mekoista, ja enemmän klassisesta tyylistä kuin kovin rokista. Tietty esim. eläinkuoseilla saa rockhenkisyyttä klassisiinkin asuihin. Lisäksi viihdy paremmin kello-kuin kynämekossa.

Koko asu taas tuttuun tapaan kirppiksiltä, ja hiuskukka on itsetehty.

IMG_2846
Sen lisäksi, että olen löytänyt oman tyylini, olen löytänyt myös minulla parhaiten sopivat värit. Musta ja punainen, joita kyllä käytän vieläkin, eivät kuulu niihin, vaan minulle sopii parhaiten lämpimät värit. Olen myös oppinut leikittelemään erivärisillä asusteilla. Siihen asti en tosin ole vielä päässyt, että asusteet olisivat keskenään eri väriä. Mutta suunnitelmissa on kyllä sekin! 😀

IMG_2845
Olen myös tänä kesänä rohkaistunut olemaan ilman sukkiksia. Minä olen pitkään hävennyt jalkojani jotka ovat ihan täynnä suonikohjuja sekä katkeilleita verisuonia sekä mustelmia. (Syynä tietty EDS) Jos jotain häiritsee, voi katsoa muualle, minulla on lämpiminä kesäpäivinä kuuma sukkiksissa. 😀 Tämä on yksinkertaista kun sen kirjoittaa, muttei ole ollut minulle kovin yksinkertaista, kun juuri tässä opettelen tervetä itsetuntoa, kauneusvirheistä huolimatta, ja rakastamaan itseäni sellaisena kuin olen.

IMG_2829

Olen nyt alkanut tekemään hiuskukkia tilauksesta. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat juuri tietynlaisen hiuskukan!! Itse olen jo kauan haaveillut tällaisesta isosta ja värikkäästä hiuskukasta, siispä tein sellaisen itselleni. 🙂 Jos minulla ei ole juuri sellaisia kukkia kuin tilaaja haluaa, hankin niitä. Tosin en mielellään kovin lyhyellä varoitusajalla huomioon ottaen etten välttämättä ole joka päivä siinä kunnossa että jaksaisin lähteä kaupoille.

Joskus nuorempana haaveilin työskentelystä kukkakaupassa, juurikin kukka-asetelmien teon takia. Mutta sitten minulle tuli sellainen jännä piirre, että minun  käy sääliksi leikkokukkia. 😀 Otan mieluiten lahjaksikin ruukkukukkia, etteivät ne kuole. ❤ Näillä tekokukilla on onneksi aika pitkä elämä, ja meidän kissatkin jättää ne rauhaan. 😀

IMG_2830
Kävin lopulta eilen hakemassa antibiootit keuhkoputkentulehdukseeni. Se alkoi flunssana mutta minulle käy aina näin, että bronkiitiksi muuttuu. 😦 Lämpöäkin on edelleen, on ollut yli kolme viikkoa. Ehkä kohta tulee parempi olo kun antibiootit alkavat vaikuttaa. Lisäksi eräs lähipiirissä tapahtunut erittäin ikävä juttu on pyörinyt mielessä ja aiheuttanut alakuloa. Muuten huomaan kyllä kesän tulon piristäneen mieltä.

En muista olenko kertonut, että saan henkilökohtaisen avustajan. Olen jo löytänyt sopivan, ensi viikolla teemme työsopimuksen. Sain 40 tuntia kuussa, joka on näin aluksi ihan sopiva määrä. Väsyn helposti, ja voimani menevät aika totaalisesti esim.kauppareissusta, niin että kotona kaadun sänkyyn, nukun tunteja ja makaan loppupäivän sohvalla kivuissa. Saan ylihuomenna oman pyörätuolin, sitten alan käyttää sitä pidemmillä kauppa-ja muilla reissuilla, kun minulla on avustaja. Sitten en enää väsähdä niin helposti eikä koko loppupäivä mene enää hukkaan pelkän kauppareissun takia.

Vaikka taannoinen Ikeareissu olikin pieni shokki, kun huomasin todella monien ihmisten tuijottavan minua ihan oikeasti suu auki ja osa suorastaan tyrmistyneenä, en aio välittää siitä. Jos jotain hämmästyttää laittautunut fiftari pyörätuolissa, se on hänen asiansa. Minusta on huonotapaista tuijottaa muita, varsinkin pyörätuolissa istuvia. Itse en koskaan tuijota liikuntarajoitteisia/vammaisia ja kohtelen heitä kuin muitakin. Samaa toivon myös itselleni. Ja aion tehdä sen myöskin selväksi, omaan ystävälliseen tapaani…tai ainakin mieluiten niin. 🙂

Kesäistä tiistaita kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s