Hyvä vointi ja uusia posekuvia!

FB_IMG_1530009620842

Nyt alkaa vähän näyttää siltä että vointini olisi menossa parempaan suuntaan. Viimeisen viikon aikana jokainen päivä on ollut edellistä parempi. Tervettä minusta toki ei saa tekemälläkään, mutta jaksoin eilen siivota alakerran, ja tänään laittautua ja ottaa kuvia!! Se on jo paljon! Lihakset tietty väsyvät edelleen  nopeasti, mutta esim.meikkausvauhtini on nopeutunut niin paljon, että energiaa jää vielä jonkin verran sen jälkeenkin, kun ei jää pitkäksi aikaa ihmettelemään. Olen loistavalla tuulella! Lisäksi ilma on taas ihanan lämmin!

FB_IMG_1530009648820

Toppi: Collectif

Hame: LindyBop

Kengät: Lola Ramona

Hiuskukat itsetehtyjä

Korut ja vyö kirppikseltä

FB_IMG_1530009633771

 

En ole tähän mennessä käyttänyt kuin suht pieniä hiuskoristeita, mutta tänään pistin useamman hiyskukan päähäni, rykelmään, kuten olen kuvista nähnyt tehtävän. Tykkään!

Perustin eilen fb-ryhmän nimeltä Susannen hiuskukat, tervetuloa! 🙂

 

FB_IMG_1530009642750FB_IMG_1530009668572

Ylläoleva on sarjassamme massasta poikkeavat poseeraukseni. Välillä jotkut vähän hassutkin poseeraukset saattavat onnistua, eikä tule aina vaan turvauduttua niihin tuttuihin ja turvallisiin. 🙂

Nyt sen huomaa selvästi, miten paljon vointini vaikuttaa mielialaani. Vaikka en ole vielä lähelläkään sitä kaikkein parasta vointiani, en ole enää tippaakaan alakuloinen. Enkä myöskään niin hiljainen kuin heikommassa hapessa ollessani. Lähipiirini varmaan huokaisi helpotuksesta, kun sai kerrankin minulta suunvuoron.😂

Joka ikinen kerta kun tulee yli viikon mittainen huonompi jakso, mietin, onko tämä nyt lopullista, ja koitan sopeutua ajatukseen. Suuria mielenmyllerryksiä ei enää tule koska minulla on 11 vuotta aikaa diagnoosista, ja olen jo tietoinen siitä mitä tuleman pitää. En tietty tarkkaan, mutta että pikkuhiljaa vointini heikkenee ja huonot jaksot ovat rajumpia.

Isoin prosessointi minulla oli  pyörätuolin käytön suhteen. Joka on tietty luonnollista. Mutta nyt minulla ei ole enää mitään vaikeuksia käyttää sitä. Vaikka kuntoni nyt paranikin, olen jo varmaan pari vuotta väsähtänyt esim.kauppareissuista ihan totaalisesti. Kun istuu pyörätuolissa ja säästää voimiaan, jaksaakin paljon enemmän, eikä tarvitse enää maata koko loppupäivää sohvalla reporankana. Huomasinkin että pyörätuolin käyttö antaa mahdollisuuksia sellaiseen mitä ei ole jaksanut enää pitkiin aikoihin.

Ensi viikolla teemme avustajan kanssa retken Helsinkiin. Täytyy päästä Hakaniemen torille kahville ja ostoksille, sekä vintage-UFF:iin sekä Sinelliin ostamaan hiuskukkatarvikkeita. Ja tietty jonnekin syömään.

Ensi lauantaina olisi pitkästä aikaa stailaus, täytyy toivoa että kuntoni pysyy edes tällaisena kuin se on nyt. 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s