Markkinahumua ja päivystysreissu

20180802_154951
Ai että olenko lentänyt kauas palmujen katveeseen? En, vaan näin troopinen tunnelma oli Hyvinkään suurmarkkinoilla. 🙂

http://www.markkina.net/hyvinkaa/

Pitihän se laittaa kellomekko, mutta vain kevyt tylli, ja kasvoille vain kevyt värillinen päivävoide, rajaukset vedenkestävällä essencen eyelinerilla. Oli kyllä KUUMA! Jaksoimme ystäväni kanssa ihan kiitettävästi koluta koko alueen läpi, jonka jälkeen jalat huusivat näkkileipää. Se hyvä puoli tässä helteessä on, että minä voin nyt todella hyvin! Jotkut EDS-potilaat tulevat helteillä todella kipeiksi, osa taas tuntee olonsa todella hyväksi ja energiseksi, kuten minä. Taidan olla syntynyt ihan väärään maahan, tänne normaalisti niin pimeään ja kylmään pohjolaan.

20180802_163441
Mekko fb-kirppikseltä
Ballerinat, vyö, helmet ja vintagekorvikset kirppiksiltä
Hiuskukka omatekemä

20180802_155137

Edit. Mentiin illalla uimarannalle Teemun kanssa, siellä sitten ampiainen pisti TAAS. Oli loikoilemassa kaikessa rauhassa viltillä, siis amppari, ja sitten minä kehtasin istua päälle ja rusentaa persvärkilläni toisen. Ei ihme että pisti, olisin minäkin pistänyt jos olisin se amppari. Luuli varmaan että meteoriitti putosi. Makasin ambulanssin paareilla mahallani. 😁

Koska sain anafylaktisen reaktion kuten kuukausi sitten,  Teemu tosiaan soitti rannalle ambulanssin. Nyt olen päivystyksessä, tulin klo 20.30 ja pääsen noin klo 9 maissa aamulla. Voin muuten jo hyvin, mutta verenpaine on vielä matala, niin halusivat seurata yön yli.

Terveisin nimimerkki Haarniska on uusi kesäasuni 😂

Edit 2. Sain toisen anafylaksian tänä aamuna klo 6.30 sairaalassa. Adrenaliini ja kortisoni auttoivat taas. Olen sairaalassa tarkkailussa tähän iltaan klo 18 asti. Nyt vointini on jo ihan hyvä.

Teemu on käynyt hankkimassa meidän uudelle terassillemme 3 x 3 m kokoisen hyttyspaviljongin. Siitä tuleekin sitten minun loppukesän ulkoiluaitaukseni. 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s