Voihan peppu!

Kakkahuumorivaroitus! Ei siis kannata lukea jos et siitä pidä. 😀

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Takapuoli, takamus, peppu, peba, perä, pylly, ahteri, pyrstö, persus, takalisto, ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, lempparini hanuri.

Minulle tuo kyseinen ruumiinosa on tuottanut aina ongelmia, nyt kun alan miettimään. Vaikka se on käsittääkseni ihan peruspeppu, sitä on kutsuttu useinkin liian isoksi, teinistä lähtien. Vaikkei se sitä ainakaan minusta ole. Itsehän sitä toki en näe ellen peilistä katso. Enkä juuri katso. Ehkä pitäisi?

IBS on vallaton seuralainen. Se saa peräpääni usein ihan sekaisin. Olen prutkutellut eksäni valkoiselle matolle, työhousuihin leikkaussalissa, juhlissa. Välillä taas olen odotellut ja odotellut, tuleeko sieltä postia. Joskus käynyt päivystyksessä kun ei odottelu ole auttanut, vaan on muuttunut päiviksi ja jopa viikoiksi. Ei polje postipate.

Olen sille kyllä nauranutkin, minä, kakkahuumorin vannoutunut fani. Kerran Virossa minun piti saada pian sinne voidetta. Niin, juuri sinne. Eihän Virossa mitään itsepalveluapteekkeja ole. Nettisanakirjassa ei ollut sanaa peräpukamat viroksi. Mikä neuvoksi. Menen apteekkiin. Sanon tere. osoitan peppuani ja sanon aijai. Myyjän peruspalveluilme muuttuu ensin hölmistyneeksi, sitten suupielet venyvät korviin asti. Aijai? Ma ei rääki eestikeelt. Peppu, aijai. AIJAI!! Bepanthenia? Hydrocortisonia? No vähän sinnepäin. Mutta ei. AIJAIJAI raivokas viittilöiminen hanuriosastolle. Täti tiskin takana pyyhkii kyyneliään, ja kaivaa vihdoin laatikostaan tutun pakkauksen jossa kuva  pitkänokkaisesta tuubista!! Jaa, jaa, ma osta see, aijai, see!!! Täti hävisi jonnekin, vain punainen tupsu näky tiskin takaa. Kurkkaan. Täti huutonauraa tiskin takana kyljellään kyynelehtien vuolaasti. Kun hän kokoaa itsensä ja onnistuu kömpimään ylös ja ottamaan rahan ja naputtamaan kassakonetta, me eksän kanssa kyynelehdimme. Täti sanoo jotain. Ilmeisesti hänellä on ollut hauskaa. Minullakin oli. Vaikka edelleen kivistää.Ei enää kauaa. Aah mikä helpotus.

Olen uimarannalla. Juoksen 8 kertaa niitä inhottavia, minulta helposti nirrin pois saavia pieniä , raidallisia ja piikikkäitä pirulaisia pakoon. Olen helpottunut. Selvisin! Menen uimaan. Vesi on ihanan lämmintä. Uin antaumuksella. Lähden kohti rantaa. en meinaa nähdä missä meidän viltti on, kun ei ole laseja päässä. Löydän miehen viltteineen. Istahdan kömpelösti, kun polvet eivät taivu kunnolla enää. AI SAA…pas! Mikä ihme se oli? Ihankuin joku olisi iskenyt pienen sapelin pyrstööni. Muljautan vasemman pakarani sivuun, ja katson, pelkään pahinta!! Siellä se ilkeä pikku paholainen kitui. Siitäs sai! Mutta niin sain minäkin. Miksi, oi miksi, sinä luomakunnan turhin olento, pistit minua minun toisiksi herkimpään ruumiinosaani, minun kypsään persikkaani? Miksi sinä otit aurinkoa minun paikallani?  Epipen laukusta, napakasti reiteen ja piipaa-autoa tilaamaan. Kaksi reipasta rauhallista miestä saavat minut jutuillaan heti rentoutumaan. Ai minne pisti? Sinä ET ihan oikeasti halua tietää. Ai haluat? Vastaan. Suupieli värähtää. Haluatko kääntyä vatsallesi? Käännyn. Minulla on päälläni uikkarit, ja niiden päällä mekko joka on nyt litimärkä. Pepusta. Peitän kasvoni, kun minua roudataan paareilla päivystykseen, peppu pystyssä. AIJAI, taas, sanon minä! Miksi, oi miksi, sinä inhottava hanuri petit minut taas! Aina sama juttu!

Minulla on ongelma. Minun peppuni tarvitsisi terapiaa. Koska ei tuossa vielä kaikki. Pahin oli kymmenen vuotta sitten, kun minun piti pistää sinne virolaista estrogeeniä, piiiitkä piikki. Sekin vielä. Peppuni kärsii traumaperäisestä stressireaktiosta. Ja sitä kutittaa vieläkin, kohdasta jonne se pieni keltamusta paholaisen sanansaattaja iski tappavan sapelinsa.

Voin lohduttautua vain sillä, etten ole sika. Minun peppuani ei sentään kukaan laita jouluna paistopussiiin ja nauti sinapin kanssa. Lohtu se on laihakin lohtu. Minun peppuani ei naurata yhtään.

abaccaccacacacaccacaccacaaaaaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s