Arkea pistiäisallergikkona-minä livevideossa ensimmäistä kertaa elämässäni

Nyt ehkä saatan uskaltaa itsekin alkaa tehdä videoita, siitä olen haaveillut j pitkään.

Tässä siis asiaa ampiaisllergiasta, ei niinkään pinup-juttuja- paitsi että päälläni on  uusi mekko, Hell Bunny Panthera 50’s dress. Hiuksissa itsetekemäni hiuskoriste. Mekosta parempi kuva alempana.

 

Hienoa että pääsin kertomaan pistiäisallergiasta! Toivottavasti hekin jotka uimarannalla naureskelivat meille ”ylireagoinnista” kun mieheni soitti minulle ambulanssin, näkisivät tämän Allergia-, iho- ja astmaliiton sivuilta ja tajuaisivat että on ihan oikeasti ihmisiä joille yksikin ampiaisenpisto on hengenvaarallinen ilman pikaista sairaalahoitoa ja myös riittävän pitkää seurantaa sairaalassa.

Aion liittyä Allergia-, iho-ja astmaliittoon, sillä pistiäisallergian lisäksi minulta löytyy myös psoriasis ja astma sekä laktoosi-intoleranssi. Aiin myös mennä lokakuun lopulla olevaan tapahtumaan josta videolla kerrottiin.

Tässä kokokuva ylläni olevasta mekosta mallin päällä. En jaksanut enää haastattelun jälkeen ottaa posekuvia, oli tuo livelähetys sen verran jännä kokemus näin ensikertalaiselle.

61714_1_d190b0e5-3ceb-4a56-94d6-953b14f55621_1024x1024

Linkki mekkoon:

https://www.wannabe.fi/fi/tuote/17401042

Onneksi sain lähetteen pistiäisallergian siedätyshoitoon, siitä on kuulemma paljon hyviä tuloksia. Täytyy vain toivos parasta!

Alkuviikosta minulla oli väsymystä ja kipuja kuten aina kun säätila muuttuu. Tänään oli onneksi jo parempi vointi. Minä jo odotan sitä ihanaa syksyisen luonnon väriloistoa! ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s