Valokuvia lapsuudestani

Tykkään katsella vanhoja valokuvia, näytän teillekin muutaman kuvan lapsuudestani.

Ensimmäinen on oma suosikkini vauvakuvistani. Olen tuossa 7 kk ikäinen, ja olen kuvassa isäni kanssa. Mitkä Michelin-Ukkojalat! ❤ 😀

Suskinlapsuus1

Tämä on kaksivuotiskuvani. Toinen kuva tätä samaa sarjaa oli kuulemma pitkään valokuvausliikkeen ikkunassa. Sitä toista en tähän hätään löytänyt, mutta siinä minulla on toinen käsi leualla, ihan kuin poseeraisin Pin Up-tyylillä. 😀

suskinlapsuus4

Tässä olen nelivuotias. Vanhoissa kuvissa hiusteni punapigmentti vähän korostuu, mutta kyllä hiukseni vähän punertavat ovat ainakin lapsena olleet.

20180818_104401

Olen tässä kuusivuotias, ja olen juuri saanut uden puyörän, ensimmäisen ns. ison pyörän, niiden pikkulasten pikkupyörien jälkeen. Muistan että kiukkusin aika huolella, kun en meinannut millään uskaltaa ajaa noin isolla pyörällä. Opin sitten lopulta tietty. OI että tuo oli hieno pyörä, kunpa se olisi vielä tallessa, se olisi nyt arvossaan.

20180818_104030

Tässä  olen reipas ekaluokkalainen.

20180818_104601

Tässä olen 8-vuotias tokaluokkalainen. Mielestäni olin lapsena ihan erinäköinen kuin nyt aikuisena, mutta silmistä saattaa tunnistaa samaksi.

suskinlapsuus2

Tässä kuvassa olen neljäsluokkalainen. Olemme menossa musiikkiluokkamme kuoron kanssa ”keikalle”. 🙂 Meillä oli paljon esiintymisiä kuoromme kanssa. Nautin niistä tosi paljon, joskin minua vähän harmitti, kun en saanut laulaa sooloja, koska olin altto, ja altot eivät ainakaan silloin laulaneet sooloja. Meitä tyttöjä ei kolmannessa äänessä kovin montaa ollutkaan.

20180818_104702

Tässä olen vastikää täyttänyt 11 vuotta. Sylissäni on silloinen kissamme Nöpö. Tuo taulu on onneksi tallessa, se on isäni lapsuudesta. Lempitauluni. Ja enkelifani olen edelleen.

20180818_104303

Tässä olen juuri täyttänyt 13 vuotta, olin menossa samana syksynä 7-luokalle. Olin leikkuuttanut hukseni lyhyiksi ja etuhiuksissani oli permanentti. Se oli tuolloin muodissa. Niin kasaria. 😀
20180818_104639

Tämä on rippikuvani. En näytä siinä kovinkaan tyytyväiseltä, enkä sitä ollutkaan. Valokuvaaja ei ollut kovin hyvä mielestäni, ja olin uhmakas murkku jota ns. asiallisissa vaatteissa poseeraus otti kovasti päähän. Se näkyy naamastani aika selvästi, hih.

suskinlapsuus3

Ennen murrosikää olin arka ja herkkä, ujohko runotyttö. Tein 8-vuotiaasta saakka biisejä, joita soitin sitten kotiuruillamme. Muistan että ensimmäiset kappaleeni olivat nimeltään Minne sun käy tiesi, Kulkuri ja Urhea soturi. Eka kertoi eksyneestä linnunpoikasesta, toinen maailmaa kiertävästä kulkurista ja kolmas sotilaasta joka pelasti kauniin neidon lohikäärmeeltä. 😀

Murrosikä muutti minut sitten kapinoivaksi angstaajaksi. Onneksi tuo pahin vaihe meni ohi parissa vuodessa, ja olin taas entiseni noin 17-vuotiaana.

Nyt jos lähtisi kohta liikenteeseen.

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s