Nykyajan tyyliä pienellä pin up-mausteella sekä inhoja öttiäisiä

IMG_4569
Tällä kertaa asussani ei ole mitään mikä olisi varsinaista Pin up-tyyliä. Mutta leokuvion ja hiuskukan sekä helmien ansiosta asu sopii mielestäni hyvin myös Pin up-tyylistä pitävälle. En enää juurikaan käytä näitä ns. ”tavallisia” vaatteita, ellei sitten ole eläinkuviota tms. 🙂

Luulin viime syksyyn saakka ettei violetti sovi minulle ollenkaan. Mutta sitten hankin kirppikseltä lilan topin, ja huomasin, että nimenomaan raikkaat ja lämpimät violetin sävyt ovatkin juuri minun värejäni!  Sen jälkeen olenkin aina välillä käyttänyt violettia, meikkiä myöten.

IMG_4568
40047020_10217098161515390_7559312388520935424_o
Mekko: Saint Tropez
Linkki mekkoon:
https://www.ellos.fi/saint-tropez/mekko-jossa-elainkuvio/1513165-01

Kengät: Vagabond
Helmet ja korvikset kirppikseltä
Syksyinen hiuskukka omatekemä

Syksyisin ja talvisin suosin arkipukeutumisessani sekä trikoo-että neulemekkoja. Ne ovat mukavia päällä sekä helppo pukea myös heikon hapen päivinä. Talvella ne menevät kivasti esim.legginsien kanssa toppatakin alla, ja käyvät kotiasuiksikin. Tämä mekko on makuuni ehkä hitusen liian lyhyt, mieluiten kun peittäisin yleensä enemmän tai vähemmän turvonneet nivelrikkopolveni. Mutta legginsien kanssa niihin ei kiinnitä niin paljon huomiota.

IMG_4567

Minä olen nyt viettänyt aikaa ulkosalla ihan pelkästään meidän terassilla olevassa 6 m2 kokoisessa hyttyspaviljongissa, minne ei siis pääse ötökän ötökkää. Ei minulle hengenvaarallisia amppareita eikä muitakaan. Luulin eilen illalla, että voisin olla jo pihalla hetken, kun amppareita ei illan hämärtyessä enää näkynyt. Istuin noin 40 min. pihalla tuolissa trampolinin vieressä ja Vili pomppi trampalla. Minua kutitti koko ajan niskasta ja päänahasta, en sitten sen kummemmin sitä ajatellut. Mutta sisällä se jatkui, ja päästäni lattialle putosi HIRVIKÄRPÄNEN!!!!! Mitään ötökkää en inhoa niin paljon!!! Olen saanut jopa monta hyperventilaatiokohtausta kun olen tuntenut kuinka ne hiivatin pikku kakkiaiset ryömivät päänahassani. Eilen heitin ensin kirjalla sitä sontiaista, ja se heitti lusikan nurkkaan, ihan oikein sille! 😀 Sitten menin kylppäriin, heittelin vaatteeni paniikilla pois ja haroin koko pääni läpi, ensin sormin, sitten tiheällä kammalla. Yksi kakkiainen sieltä vielä löytyi! Sitten kävin suihkussa ja pistin vaatteeni pesuun. Hyi hitsi, päänahkani kutisee, kun ajattelenkin!

Meidän pihalla ei koskaan aiemmin, tai tässä reilun 2 vuoden aikana mitä olemme tässä asuneet, ole ollut hirvikärpäsiä. Metsä tässä on kyllä ihan vieressä, melko iso sellainen. Lisäksi kun oli lämmin kesä, niin hirvikärpäsiäkin on nyt tavallista enemmän. Tämä tarkoittaa sitä, että minä istun hyttyspaviljongissa kuin tatti, ennen kuin pakkaset tulevat. No, en olisi oikeastaan halunnutkaan ulkoilla. Enpä. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s