Hell Bunnya ja hiuskukkia

20181003_133941
Trikootoppi: Hell Bunny
Kellohame: Hell Bunny
Vyö: Wannabe
Sukkikset: Boutigue Lou Lou
Kengät kirppikseltä
Korut kirppikseltä
Hiuskukka omatekemä

20181003_134152
Käytän nykyään suht harvoin mekkoja, enimmäkseen housuja tai hametta jonkin topin ja viileällä neuletakin kanssa. Tällä tyylillä menee hyvin koko talvi, kunhan vaihtaa sukkikset ja takin paksumpiin. Mekko on aina samannäköinen, mutta hameiden kanssa voi vaihdella erivärisiä yläosia jolloin saa muunneltus asun ilmettä kivasti.

Minulla on vasta aika vähän hameita, niitä täytyy ehdottomasti hankkia lisää, varsinkin kellohameita. Viime vuonna tykkäsin enemmän kynähameista, nyt taas koen kellohameen enemmän tyylisekseni. Ehkä se johtuu siitäkin, että käytän kodin ulkopuolella enää vain matalia kenkiä, korkkareita enää vain kuvissa. Kun nykyään käytän paljon kävelykeppiä, niin korkkarit näyttäisivät minusta hassulta kepin kanssa. 😁 Kynähameen kanssa en taas mitenkään osaa käyttää varsinkaan tennareita. Ehkä rajoitukset ovat vain omassa päässäni, en tiedä. 😀

20181003_134321.jpg
Kukkalaukku alkaa olla jo täynnä ensi lauantain Pin up-ja burleskikirppistä varten! Vielä kerron, että se on Vantaalla Ravintola Shamrockissa klo 14-17, siellä nähdään! Minulla on hiuskukissa hyvät tarjoukset- olen ryhmitellyt kukat eri hintaluokkiin, 2, 4, 6, 8 ja 10 e.

20181003_150141

Tänään on tosi koleaa ja sataa, ja laupunkireissin jälkeen oloni on ollut väsynyt ja voimaton.  Olen katsonut telkusta vähän hömppää, (Love Island-sarjaa, kehtaan tunnustaa 😀 ) ja tehnyt pari hiuskukkaa.

Nyt päivänokosille ja niiden jälkeen saunaan, kuten lähes joka keskiviikko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s