Lepoa ja pipoa

Tuntuu, että joka syksy ja talvi on vaan hankalampi vointini kannalta, ja tottahan se tietty onkin, kun sairaus etenee ja oireet lisääntyvät. Kun ilmat viilenivät, minulla on ollut koko ajan enemmän heikkoa vointia. Jos teen jotain tai käyn jossain, voimat menevät ihan täysin, nukun monta tuntia ja vietän illan maaten kipuisena sohvalla, Nyt on tyylikuvatkin jäänyt tänä syksynä tosi vähiin, kun vointi on heikompi kuin viime syksynä.

En minä silti ole malttanut olla tekemättä mitään- olen tietty neulonut. Loppuviikosta sain erään lahjan valmiiksi, sitten aloitin valkoisen kaulaliinan tämän syksyn lempilangastani, Novitan Pilvestä.

Toinen lempilankani on Novitan Hohde, heijastava lanka, luulen että tästä tulee vielä neulottua vaikka mitä. Tässä on Vilin pipo ko. langasta, sain sen juuri valmiiksi. Tässä pipo ilman salamaa.
20181029_000215
Ja alemmassa kuvassa salaman kanssa. Ei tarvitse enää miettiä että onko heijastin mukana vai ei. 🙂
20181029_000242 (1)

En ole ainakaan vielä löytänyt tätä kuin mustana ja turkoosina, olisihan se kiva jos olisi muitakin värejä.

Lisäksi minulla on kesken kaulaliina Vilille monivärisestä, turkoosi-valko-oranssista langasta sekä itselleni talveksi oikein kunnon Bling Bling-säärystimet mustasta paljettilangasta. Minulla on aina vähintään 4 neuletyötä kesken, neulon niitä sitten fiiliksen mukaan niin ei ala kyllästyttää.

En ole nyt jaksanut muutamaan päivään hiuskukkiakaan tehdä, voimat ovat olleet niin poissa. Kävimme tänään pienellä, vajaan kilsan kävelylenkillä, joka vei voimani täysin ja kaatoi minut petiin. Minun pitäisi alkaa käyttää nyt vakituisesti pyörätuolia kodin ulkopuolella, mutta niinä päivinä kun avustajani ei ole töissä, se on vähän hankalaa koska lihasvoimani eivät riitä ollenkaan kelaamiseen. Pitäisi anoa kelauksen keventäjiä ensin, ja sitten jossain vaiheessa sähköpyörätuolia.

Tämä ilmojen viileneminen, ja sitä myötä tuleva kunnon huononeminen vie aina mieleni matalalle, mutta yleensä vointi tasoittuu pikkuhiljaa talven edetessä, niin että hyvä päiviä on yhä enemmän, ja sitä muka mielenikin piristyy.

Nyt koitan olla van stressaamatta liikaa voinnistani, popsia särkylääkkeitä ja lepäillä. Hih, onneksi Netflixiin on tullut Flashin neljäs sekä Arrowin viides kausi, ja lisäksi Legends of tomorrowista neljäs kausi, sitä tulee tosin vain yksi osa viikossa. Mutta on nyt paljon katsottavaa! Olen varmaan ainut keski-ikäinen nainen joka on hulluna DC Comicsin scifiä ja fantasiaa yhdisteleviin sarjoihin. Mutta ei se mitään. En ole koskaan ollutkaan mikään ns. tavallinen. 😀 Ei sillä ole minulle mitään väliä, vaikka tuntuu joskus että joillekin on. Mutta karavaani kulkee, koirat haukkuu. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa!!

Oih, ensi viikolla minun on kyllä pakko kuvata tänne uusi ”Punahilkkatakkini”, jonka ostin kun möin edellisen pois. Ei enää mustia villakangastakkeja kissatalouteen, kiitoooos!

Pirtsakann viileää loppusyksyistä maanantaita kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s