Meidän vintagehenkinen olohuoneemme sekä vihreät villasukat

20181127_174021

Meidän olohuoneemme on entistä enemmän suloinen sekamelska vintagea ja nykyaikaa, painottuen ehkä kuitenkin vähän enemmän sinne vintagen puolelle, ainakin nykyään. Siihen suuntaan meillä olisi pikkuhiljaa tarkoitus kallistua yhä enemmän tulevaisuudessa. Mutta muodeista veisaamme viis, yhä edelleen.

Muut huoneet eivät ole vielä lähellekään näin valmiita, vaikka jo 2,5 vuotta olemme tässä asuneet. Sisustamme pikkuhiljaa, kun törmäämme mieleisiimme tavaroihin. Suurin osa tavaroista on saatuja- suurin osa lähipiirimme edesmenneiden jäsenten jäämistöä, joilla on tunnearvoa. Osa on myös kirppiksiltä.

Meidän olohuoneen pöytämme on Teemun joskus Ikeasta hankkima, se on kyllä sopivan kokoinen ja käytännöllinen, mutta joku nätimpi ja vanhempi olisi kiva joskus siihen löytää. Myös teeveetaso on nykyaikainen. Siihen kävisi vaikka joku 40-50-luvun matalahko senkki. Sopivaa odotellessa.

Tuo sohvan divaanosa jossa on kaksi seepratyynyä, on minun lempipaikkani. Siinä olen lähes aina, kun katson telkkua ja neulon. Sohvan divaaniosan takana näyttäisi olevan pieni kummituseläin hohtavine silmineen. 😀

20181127_173936

Tuo huoneen oikeasa nurkassa oleva vihreä nojatuoli on aika räjähtänyt, otimme sen kerran paremman puutteessa kirppikseltä, kun sen sai ilmaisiksi. Siihen tulee ensi viikonloppuna joulukuusi, ja loppiaisen jälkeen Teemun isovanhempien peruja oleva ihana vanha tummanruskea keinutuoli.

Tuon vanhan kirjoituspöydän ääressä teen hiuskukkia. 🙂

20181127_173620

Ostin tämän vanhan radion ystävältä jokin aika sitten- se ei toimi, mutta eipä sillä niin väliä, hieno se on silti. 🙂 Radiopöydän saimme erään Teemun sukulaisen kuolinpesästä viime viikonloppuna, kuten ylemmässä kuvassa näkyvän aivan ihanan nojatuolinkin raheineen. Meille on tulossa sieltä vielä viininpunainen matto, hyvin samantyylinen mitä toinenki viininpunainen olohuoneen mattomme.

20181127_174005

Tai onhan meillä kaksi melkein valmista huonetta-toinen on tietysti minun rakas Pin Up-budoaarini. Laitan lisää kuvia, kun saan sinne seuraavat uudistukset jotka ovat jo suunnitelmissa.

Tänään oli suht hyvä vointi ja hyvä mieli, kun sain erikoislääkärikäynniltä vihdoin ja viimein ratkaisun vuosia vaivanneeseen ongelmaan. Vähän ottaa koteloon kun jouduin kärsimään niin pitkään tietämättömän tk-lääkärin takia. Se jaksaa aina vaan yllättää, miten vähän jotkut yleislääkärit tietävät ihan yleistenkin sairauksien hoidosta! Tämä oli jo ties kuin nones esimerkki. Tosin, olen tyytyväinen kun vihdoin pääsin asiassa eteenpäin. Ja toivon että se riittää, toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato. 😊

Olen juuri neulomassa Vilille villasukkia, yksi on valmis ja toisesta puuttuu enää pari senttiä ennen kuin kärkikavennukset alkavat. Päätin nyt tällä kertaa päästää itseni helpolla- en tehnyt vahvistettua kantapäätä, Vili ei kuitenkaan sukkia ehdi loppuun asti käyttämään ennen kuin ne jäävät pieniksi. Lisäksi neulon vain yhdellä langalla, suosin monivärilankoja, niin sukkiin tulee jotain ”tapahtumaa” kuitenkin.

Näissäkin on virheitä, varressa, kun minulta menee helposti laskut sekaisin. Mutta annoin niiden olla, eivät ne käytössä näy. Luotan siihen että kehityn pikkuhiljaa sukkien neulomisessa, kun sen ihan vastikää olen aloittanut.

20181127_173707.jpg

Tämän päivän vietän kotona lepäillen, huomenna olisi sairaanhoitajan luona käynti, ja iltapäivällä Yhdysvalloissa asuvan ystäväni tapaaminen, näemme yleensä kerran vuodessa kun hän tulee käymään Suomessa. Ihana nähdä häntä pitkästä aikaa! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s