Tatuoinnit ja lävistykset naisilla

Näin tässä yhtenä päivänä artikkelin naisten tatuoinneista sekä lävistyksistä ja niihin liittyvistä ennakkoluuloista.  Artikkeli herätti minussa taas paljon ajatuksia. Olen kirjoittanut tästä aiheesta täällä ennenkin, ja silloin se aiheutti erään kaverin poistumisen elämästäni. En kuitenkaan pelkää kirjoittaa edelleenkään tästä aiheesta, sillä jos ei joku kaverini hyväksy että olen tätä mieltä, en mahda sille mitään.

Linkki ko.artikkeliin:

https://www.iltalehti.fi/tosielamaa/a/bb0f27c6-d13e-450c-9431-413960392a3d?fbclid=IwAR3tySJ8iX9Sp536sFP900RTeir6fDx64V2aYKtNTX96pcyofw8FSeTGSVk

Ihan kamalaa että tällaista esiintyy vielä nykyaikanakin! Muutenkin karsastan yleistämistä ja massa-ajattelua yli kaiken- että naisen pitäisi aina näyttää tietynlaiselta tai edes ”vanheta tyylikkäästi”. Miksi ihmeessä se on joku ihmeen perusoletus! Minusta nainen saa näyttää siltä miltä itse haluaa, oli sitten minkä ikäinen tahansa! Itse otin vasta syksyllä ekan tatuointini, ja nyt suunnittelen toista ja kolmatta, selkään tulevat nekin. Lisäksi minua houkuttelee ottaa kulmalävistys ja siihen pieni kirkas nappi. Minulla on kulmalävistys ollutkin, mutta siitä lähti ihan alussa koru pois yölllä ja se ehti umpeutua, enkä sitten ottanut uutta. Sen ajan mitä se minulla oli, tykkäsin siitä kovasti!

Tässä ensimmäinen tatuointini.

tatuointi.PNG

Suomea kehutaan monesti oikeaksi lintukodoksi. Minä taas olen sitä mieltä, että monet suomalaiset ovat ahdasmielisiä ja turhankin konservatiivisia, ja kärkkäitä arvostelemaan toisia. Isommissa maissa on jos jonkinnäköistä sukankuluttajaa, ja varsinkin suurkaupunkien asukkaat ovat siihen täysin tottuneita. Täällä taas tuijotetaan, vaikka olisi vain kirkkaanpunaista huulipunaa ja värikkäät vaatteet, varsinki pienillä paikkakunnilla.

Rohkeasti vaan helmat hulmuamaan ja tatuointeja ja lävistyksiä niin paljon kuin vain itse haluatte, naiset! Koirat haukkuu, karavaani kulkee!

Leppoisaa lauantaita kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s