Yksinäisten joulu

Joka ikisen juhlapyhän alla, varsinkin joulun alla, mieleni täyttää valtava ilo siitä, että minulla on ihana lähipiiri jonka kanssa viettää juhlapyhiä. Mutta jostain syystä mielessä käväisee aina myös haikeus niiden puolesta, joilla ei sitä lähipiiriä ole.  On musertavaa ajatella, että on todella paljon ihmisiä, joilla ei ole ketään.

Kun voisi jotenkin auttaa! Kunpa olisi jokin paikka, jonne yksinäiset ihmiset voivat jouluna kokoontua ja tutustua ja ehkä löytää ystäviä! Jos olisin terve, haluaisin alkaa tehdä vapaaehtoistyötä, olla vapaaehtoinen yksinäisten ystävä.

baby children cute dress

Photo by Pixabay on Pexels.com

En tiedä miksi aina juhlapyhinä minuun iskee tämä sama haikeus. Tavallaan melkeinpä huono omatunto siitä että on itse onnellinen, vihdoin ja viimein.

Myös äitienpäivinä iskee sama haikeus, sillä minä olin toistakymmentä vuotta yksi niistä jotka vetivät verhot ikkunoihin ja peiton korviin äitienpäivänä, sen ajan minkä olin tahattomasti lapseton.

Jouluaattona muiden mentyä nukkumaan minä sytytän kynttilän ja suon rakastavia ajatuksia kaikille, jotka viettävät joulua yksin, tahtomattaan. ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s