Kohti parempaa vointia, vihdoinkin!

Kuten arvelinkin, lepo ja lääkärin määräämät lääkkeet ovat auttaneet, ja vointini kohenee pikkuhiljaa. Lepään vielä pari päivää, että tulehtunut nivelrikkopolvi paranee kunnolla, ja turvotus laskee, sitä on vielä jonkin verran. Tulehdukseen liittyvä kuumeilu on myös jo ohitse, ja lihasvoimatkin paranevat pikkuhiljaa, ainakin siitä melkein nollatasosta. Yleensä heikoimmat kauteni kestävät parisen viikkoa, täytyykin jatkossa muistaa tämä, eikä ajatella että tämä on nyt ihan varmasti ikuista. Sillä ei se ole sitä koskaan ollut, ja uskon ja toivon ettei tule koskaan olemaankaan.

Minulla EDS oireilee mm. niin, että mikä vaan tulehdus elimistössä romauttaa kunnon ja vie lihasvoimat täysin. Siihen riittää ihan vaikka flunssa tai jonkun nivelrikkonivelen tulehtuminen. EDS heikentää vastustuskykyä.

Olen nyt katsonut tosi paljon Netflix-sarjoja. Menossa ovat mm. Scorpion, Black Mirror, Lucifer, Continuum, Bodyguard, The Good Place, Gossip Girl ja Good Witch. Kolme viimeistä ovat hyvin kevyttä katsottavaa, katson niitä aina kun kaipaan jotain kevyempää kuin nuo aiemmat, jotka ovat toimintapainotteisia. Jännitystä ja vauhtia saa kyllä olla, mutta kovin paljon väkivaltaa en pysty katsomaan, ellei lasketa vauhdikkaita taistelukohtauksia jossa kuuluu vaain mäiskinä ja viuhuna muttei näytetä pahoja loukkaantumisia tai verta. Siksi uusien sarjojen löytäminen on minulle aina haastavaa, kun niin monessa muuten hyvässä sarjassa on minun makuuni liikaa väkivaltaa. Otan mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä Netflix-sarjoista jotka eivät ole kovin väkivaltaisia. Toimintaa, scifiä, fantasiaa ja seikkailua saa kyllä olla. Ja Ja lisäksi myös katson välillä tuota ns.kevyttä ” aivo narikkaan-hömppää”. 🙂 Netflix on hyvä tapa saada aika kulumaan kun on heikko vointi, paremmassa kunnossa minulla on niin paljon muuta tekemistä etten ehdi pahemmin telkun ääreen pysähtyä.

Netflixin katselun lisäksi olen neulonut Teemulle villasukat, tummansiniset joissa on varressa turkooseja ja valkoisia raitoja. Itselleni teen juuri pohjepituisia punamustaraidallisia sukkia, aloitan kohta tekemään toista sukkaa.

Olen myös ollut tämän huonomman kauden aikana aika luova- olen kirjoittanut runoja, sanoituksia ja tehnyt yhden sävellyksen Louhetar-bändillemme yhdessä Teemun kanssa. Sormeni eivät kestä enää ollenkaan pianonsoittoa, enkä siinä kyllä hyvä olekaan, niin on parempi että minä ideoin ja Teemu toteuttaa. ❤

Saattaa olla että pääsen jo viikon tai parin päästä pitkästä aikaa bänditreeneihinkin. ❤

Bändimme Louhettaren kotisivut:

https://louhetar.wordpress.com/bandi/

Musavideot:

Ajatusteni ääni:

Taikaa:

Nyt meillä on kolmen biisin äänitykset loppusuoralla, niistä ainakin kahteen teemme myös musiikkivideon. Videot toteutamme myös Teemun kanssa yhteistyönä niin että minä pääasiassa ideoin, Teemu toteuttaa teknisen puolen. Rakastan musavideoiden suunnittelua.

Louhettaren musiikki ei ole mitään ns. fiftarikamaa kuten kuulette, vaan siinä on enemmän vaikutteita 60-70-luvulta, ja jonkin verran progevivahteisuutta. On tuota muutama ihminen ihmetellytkin. 😀  Mutta kuten olen aiemminkin kirjoittanut, pidän aika tasapuolisesti sekä -50-, -60-, sekä -70-luvusta sekä myös nykyajan jutuista, ja sotken niitä yhteen suloiseksi sekamelskaksi lähes kaikessa. 🙂

Ajatuksen ääni-videon kuvaaminen oli paljon hauskempaa kuin miltä se näyttää, minulla oli todella vaikeuksia pokan pitämisessä. Kuvasimme sen Nurmijärven Kuhakoskella, ja kosken kohina oli aika massiivinen. Koska en meinannut millään kuulla musiikkia, Teemu päätyi pitämään kännykkäänsä hampaiden välissä ja mumisemaan säveltä jotta tiedän missä mennään, samalla kun kuvasi. Näky oli jokseenkin koominen. 😀

Heikossa hapessa olen aina luovimmillani. Luulen että se johtuu siitä, että joudun silloin luopumaan lähes kaikesta fyysisestä tekemisestä, jolloin voin keskittää myös ajatustoimintaani enemmän uuden luomiseen, kuin että pyörittelisin päässäni arkisia juttuja.

Parempaa siis kuuluu jo, ja mieli on taas valoisa.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! ❤

abcdefghij

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s