Mekkoa ja sukkaa

Vointini on edelleen ollut hyvin vaihteleva. Nyt muutama päivä on ollut nousujohteista voinnin suhteen, edelleen toivon että ne hyvät päivät alkaisi pikkuhiljaa lisääntyä.

Eilen kävin passikuvassa, kun minä en ole vielä tullut hankkineeksi uutta passia naimisiinmenon jälkeen. Päädyin ns. normilookiin ilman Pin up-vivahteita. Näin olen meikannut suurimman osan aikuisiästäni, eli käyttäen lämpimiä värejä. Tämä meikki on suosiossani edelleen aina kun en jaksa alkaa väkertämään kissarajauksia tai laittaa punaista huulipunaa.

20190129_094508

Eilen oli tosi pitkästä aikaa niin hyvä vointi, että kävin asioilla yksin, ilman avustajaani, ja ilman pyörätuolia tai muitakaan apuvälineitä! Tuli ihan valtavan hyvä mieli! Tuollaisia päiviä on ollut viimeisten 2 kk aikana tosi vähän! Istuskelin useita kertoja asioinnin välillä , penkeillä ja kahvilassa, mutta jaksoin, enkä edes kaatunut kotona sänkyyn ja nukkunut kolme tuntia ja maannut loppupäivää kivuissa, kuten usein on käynyt kun olen päätynyt asioille kävellen, ilman apuvälineitä. Nyt uskallan jo toivoa että tuollaisia vointeja tulisi kevättä kohti mennessä yhä enemmän!

Jos vointini on viikonloppuna hyvä, otamme mahdollisesti posekuvia, niitä on jo ikävä! Hirveästi en ole nyt talvella hankkinut uusia mekkoja, yhden alemekon ja muutaman fb-kirppikseltä vaan. Mutta tämä Collectifin Dolores Doll-mallinen, ihanan värikäs mekko on niistä ehdoton suosikkini! Voisin jo varovasti veikata, että tästä tulee tulevan kesän  lempimekkoni, mutta koskaanhan ei tietenkään tiedä, mitä ihanuuksia vielä löytyy. Ihmettelisin tosin, jos tämän ihanuuden joku muu mekko voittaisi. Rakastan noita värejä! ❤

20190129_094740

Ostin tässä eräänä päivänä uusimman Kauneimmat käsityöt-lehden, jossa oli paljon villasukkaohjeita. suurin osa tuntuu edelleen liian vaikeilta, kun olen vielä aika alussa villasukkien neulomisessa. Mutta näihin ihastuin samantien! Päätin tehdä mustat, ilman noita pompuloita, polvipituisina. Kauniit kirjoneulesukat ovat vielä kaukana tulevaisuudessa, mutta harjoitus tekee mestarin. 🙂

20190129_094607

Nyt jos koittaisi värjätä hiusten juurikasvut, niitä onkin jo kertynyt parisen senttiä. 😀

Reipasta talvitiistaita kaikille! ❤

3 kommenttia artikkeliin ”Mekkoa ja sukkaa

  1. Kiitos kun olet ollut seuranani viikon sairaslomalla. Olen sängynpohjalla maatessani lukenut blogiasi niin paljon, että lukiessani voin melkein kuulla äänesi (vaikka minulla ei ole hajuakaan miltä kuulostat). Ja asukuvasi ovat ihania:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s