Lempimekkoni sekä asiaa tulevasta lehtijutusta

IMG_5588.jpg
Mekko: Hell Bunny
Vyö: Hell Bunny
Vintagetyyliset kengät: Tamaris
Korut kirppiksiltä
Hiuskukka omatekemä

Tämä on yksi ehdottomista lempimekoistani- kuten kirsikkateema muutenkin, myös asusteissa ja koruissa.

Jos muuten haluaa löytää tosi edullisesti vintagehenkisiä kenkiä, Tamaris-merkillä on paljon vintagetyylisiä malleja,  niitä löytää aika hyvin sekä kivijalka-että fb-kirppiksiltä. Eivätkä ne uusinakaan maailmoja maksa.

Räpsäisin kuvan, kun sattui olemaan valmiiksi tämä look yllä. Luonani oli tänään toimittaja ja valokuvaaja. Viime viikolla sain toimittajalta viestiä ja haastattelupyynnön, ihan tämän blogini takia, ja haastattelu oli nyt sitten tänään. Se tulee loppuviikosta paikalliseen sanomalehteen, joko lauantaina tai sunnuntaina. Ilmoitan tarkan päivän kun tiedän sen.

Kerroin haastattelussa aika samoja asioita kuin mitä te, blogini lukijat, jo minusta tiedätte. Oli kyllä kiva yllätys tuo haastattelupyyntö. 🙂 Toin siinä esiin itselleni hyvin tärkeää sanomaa, eli sitä että sairauksistani huolimatta haluan tehdä asioita joista saan mielihyvää, jaksamiseni mukaan tietty. Ja elää mahdollisimman laadukasta elämää, rajoitteeni huomioonttaen. Tämä Pin up-harrastus on tuonut elämääni ihan valtavasti uutta sisältöä jäätyäni töistä ensin kuntoutustuelle ja sitten työkyvyttömyyseläkkeelle. Uuden piristävän ja värikkään tyylin lisäksi uusia, ihania ystäviä, stailaukset sekä hiuskukkien teon, nyt sivutoimisena yrittäjänä.

Vaikka sairauteni etenee, elän päivä kerrallaan, miettimättä tulevaa sen kummemmin. Olen onnellisempi kuin koskaan aiemmin elämässäni, vaikka olen myös menettänyt paljon.

Tärkeintä minulle on rakkaat ihmiset sekä mielekäs tekeminen.  Ne ovat tuoneet tullessaan sellaisen mielenrauhan, josta en olisi osannut edes aiemmassa elämässäni haaveilla. ❤

Tässä hiuskukat joita Emmi-ystäväni minulta juuri osti, hän on yksi näistä jolle saan tehdä isoja hiuskukkalaitteita. Nautin toki pienempienkin hiuskukkien tekemisestä, mutta ihan erityisesti näiden isompien tekemisestä. ❤

53026424_10218551377684886_8415290218038427648_o (1).jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s