Wannabe- mekkofanin taivas Kangasalla

IMG_5716
Vaikka minulla olikin koko viime viikon ajan fatiikkia ja lämpöä polvien tulehtumisen vuoksi, niin halusin kuitenkin ehdoin tahdoin käydä loppuviikosta Wannabessä Kangasalla. Avustajani lähti mukaani pitämään minua silmällä etten nukahda rattiin, ja energiajuoman sekä kahvin voimalla selvisinkin reissusta kunnialla.

IMG_5718
Voin sanoa että reissu kannatti, sillä Wannabe oli kuin olikin oikea taivas tällaiselle mekkoihmiselle!

Liike oli aiemmin Savonlinnassa, mutta se muutti tämän vuoden ystävänpäivänä Kangasalle. Harmi tietty itäsuomalaisille, mutta meille eteläsuomalaisille onni! Matka lyheni huomattavasti, niin että täältä Hyvinkäältä sinne ajoi vain puolisentoista tuntia.

IMG_5719

Liikkeessä   on vaatteiden lisäksi myös hyvä valikoima tyllejä sekä asusteita- sukkia, bandanahuiveja sekä aurinkolaseja.

IMG_5721

Liike on todella tilava ja avara- onhan tila huomattavasti isompi kuin sen ollessa Savonlinnassa.

IMG_5722

IMG_5737

Minulla on kuvassa ylläni Hell Bunnyn farkkukankainen liivimekko Dakota Pinafoire Dress sekä  Hell Bunnyn joustava neulostoppi Philippa Top. Topista onkin nopeasti tullut lempipaitani, ja materiaali on laadukasta- ei veny eikä vanu pesuissa, eikä tule nyppyjä. Se on myös silittämättä siisti, joka on yläosissa ensiarvoisen tärkeä ominaisuus kaltaiselleni, jonka lempipuuhua silittäminen ei todellakaan ole. Vyö on Hell Bunny Retro belt, joita löytyy useassa eri värissä.

Linkki mekkoon:

https://www.wannabe.fi/fi/tuote/18689524

Farkkumekko non ollut odella suosittu, siitä on nyt koot vähissä, mutta sitä on tulossa lisää alustavasti toukokuun puolenvälin jälkeen, joten kannattaa sitten olla tarkkana jos haluaa tämän ihanuuden itselleen. 🙂

Linkki toppiin :

https://www.wannabe.fi/fi/tuote/17738559

Linkki vöihin:

https://www.wannabe.fi/fi/tuoteryhma/259261

Linkki verkkokaupan etusivulle:

https://www.wannabe.fi/fi

Wannabessa myydään pääosin Hell Bunnyn vaatteita. Se onkin yksi ehdottomista lempimerkeistäni, sillä kuosit ovat päääosin värikkäitä, ja vaatteiden hinta sopii laihemmallekin kukkarolle.

Hell Bunny on tänä keväänä hieman suurentanut mitoitustaan, joten minäkin huomasin ilokseni mahtuvani monien vaatteiden kohdalla M-kokoon. Farkkumekossa valitsin kuitenkin tavallisimman kokoni, L:n. Farkkumekon täytyy istua hyvin, mutta siinä täytyy olla liikkumavaraa, sillä se ei juurikaan jousta, toisin kuin monet muut kankaat.

Osa kevään mallistosta on jo tullut myyntiin, mutta huhti-toukokuun aikana tulee vielä paljon uutta valikoimaa. Kaikkein suosituimmat mallit menevät hetkessä, eli se tulevan kesän lempimekko tai mekko kesän juhliin kannattaakin käydä hankkimassa mieluiten tässä kuukauden sisällä.

IMG_5723

Liikkeessä on myös kattava alevaatteiden valikoima, josta tekee helposti upeita löytöjä pikkurahalla.

Läheskään kaikki tuotteet eivät ole nettikaupassa, joten liikkeessä kannattaa pistäytyä kauempaakin!

Farkkumekkoa epäröin hetken, sillä se ulottuu minulla- 168 cm pitkällä- hieman polvien yläpuolelle. Olo tuntui aluksi oudolta, lyhyemmissä helmoissa kuin ihin olen tottunut. Pattipolvianikin hieman häpeilin- sitä en häpeä tunnustaa, sillä omistaja-Jaanan mukaan en todellakaan ole ainut nainen joka näkee itsessään lähes ylitsepääsemättömiä vikoja- joita muut eivät edes huomaa! Viiletänpä siis tyytyväisenä tässä mekossa, pattipolvineni kaikkineni! 😀

IMG_5725
Liikkeestä löytyy myös ”miesparkki” jossa vaimonsa takana rekkien lomassa seisoskeluun kyllästynyt mies voi lepuuttaa jalkojaan- ja miksei nainenkin. 🙂

IMG_5744

Olipa mukava visiitti, tänne täytyy tulla pian uudelleen!

Yhteystiedot:
Kangasalantie 960, Kangasala

Avoinna:
Ma- to 11- 18, pe 11-17, la 10-15

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s