Meidän vappumme

wappu-19
No niin, nyt on vappu vietetty! Vietimme sitä rauhallisissa merkeissä, aatto sujui kahdestaan kotosalla, kun minulla oli eilen vielä 38 kuumetta, olen juuri flunssassa. Söimme Mm. itsetehtyä perunasalaattia, choricho-makkaroita, falafelpyöryköitä, tapaksia, juustoja yms., kun emme ihan kaikkein pppperinteisimmistä vappusapuskoista nakkeineen lihapullineen juurikaan välitä.

IMG_5856

Minulla kun ei tänään enää ole kuumetta-joskin kyllä muuten puolikuntoinen olo-niin päätimme lähteä käväisemään keskustassa katsomassa vappumeininkiä. Ja siellähän sitä olikin, kuten aina, hienoine autoineen, ilmapalloineen ja ihmisvilinöineen.

IMG_5862

Ylläni minulla oli Pin up-kirppikseltä ostettu henkkamaukan leokuvioinen trenssi, Wannabestä ostettu Hell Bunnyn neuletakki jonka alla Collectifin Dolores-kynämekko- ol muuten lähes must-to-have-hankinta minulle, kun on niin monikäyttöinen. Pin up-kirppikseltä sekin. Lauku on Collectifin, ostettu Muotiputiikki Helmestä. Kengät ihan vaan jotkut markettirandomit- en pysty enää käyttämään pahemminkaan tyyliin sopivia kenkiä-jotkut kivat Lolaramonathan tuohon asuun olisivat parhaiten sopineet, tai muut korkkarit. Mutta korkkareille oli nyt lopultakin tänä vuonna sanottava heipat, aina kun aikoo kävellä metrinkin. Niitä jalkani eivät kestä enää yhtään. Nyt olenkin katsellut sillä silmällä mm. Lulu Hunin kenkiä, niistä löytyy jalassa tosi mukaviakin malleja.

Shoes

Esimerkiksi tässä olisi aika kivat ja minunteyyliseni kengät, eikä hintakaan päätää huimaa. Ballerinat ovat minulle liian matalat, niissä minun jalkani kipeytyvät, kun jalkapöytäni on pitkittäissuunnassa romahtanut. Ihan pienenpieni korko saa olla. Nämä ovat myös sopuhintaiset, toisin kuin esim. Lola Ramonat. Tai ainakin minulle ne ovat ihan liian arvokkaita.

Georgia_block_heel_1_900x

IMG_5853

IMG_5873IMG_5867IMG_5877

Ilma oli sen verran kolea ja tuulinen, että hakeuduimme kakkukahveille sisätiloihin, vaikka torilla olisikin ollut suurta herkkuani, muurinpohjalettuja! Oli . nämä Tiramisu-kakunpalatkin kyllä varsin suussasulavia, tietty lattella höystettynä.

IMG_5881IMG_5883

Mieleni on ollut vähän matalalla, olen ollut todella , todella huolissani Alzheimerin tautia sairastavasta omaisestani, jonka tila on nyt vasta 4 viikkoa diagnoosin saamisesta mennyt todella paljon alaspäin. Kuitenkin minulla on todella voimakas vaisto, että kaikki tulee menemään hyvin, eikä minun pidä olla huolissani. Alkaa olla jo se tilanne, ettei hän oikein enää pärjää kotona. 😦 Mutta aion vaan sitkeästi uskoa, että kaikki järjestyy parhain päin, ja läheiseni pääsee pian kivaan paikkaan jossa hän viihtyy ja jossa hänestä pidetään hyvää huolta. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s