Mekkoihini sopivia hiuskukkia

Enpäs ole aikaisemmin tajunnut tehdä mekkoihini sopivia hiuskukkia! Vasta keväällä sen tajusin- olen tehnyt vuoden kukkia muille, mutta itseeni on pätenyt aika pitkälti sanonta ”suutarin lapsella ei ole kenkiä”. 😀

Niinpä olen nyt sitten tehnyt mekkoihini sopivia hiuskukkia. Se on helppoa, koska minulla on kukkia jo melkoisen paljon.

71192F75-636E-4286-BCF9-47258A882C25F1A51C29-DA69-494C-A427-3CAED6ED6DD7

5D7F11AA-AA18-4D66-9BEE-EDFF3AA9E26A

B07ECD8C-889D-4A1D-9C77-61D1894AEC4C

Olen vasta nyt tänä vuonna rohkaistunut käyttämään kirkkaita värejä enemmän, eikä van aina sitä iänikuista punamustaa. 🙂 Lisäksi olen opetellut käyttämään isoja hiuskukkalaitteita. Vaikka minulla on ohuet hiukset, niin valkin avulla tehdyn ison nutturan tai poodle-kampauksen kanssa ohuthiuksisellekin sopivat melko isot hiuskukka-asetelmat, ellei sentään ihan lyhyet hiukset ole. Omani ovat tällä hetkellä hieman yli olkapäiden.

Vihdoinkin minulla on hyvä vointi kaikin puolin. Sitä olenkin odotellut! Yleensä voin parhaiten lämpimillä säillä, ja vaikken muuten kuumasta kauheasti pidäkään, niin olen silloin kaikkein parhaimmassa kunnossani, ja pystyn tekemään eniten. Tänäänkin olen hiuskukkien teon ja poikani kanssa oleilun lisäksi käynyt peräti kaksi kertaa kissalenkillä, ja tehnyt kotitöitä. Olen kävellyt varmaan 1,5 kilometriä, ja se on minulle todella paljon, vaikka se terveestä saattaakin kuulostaa käsittämättömältä. Mutta huonossa kunnossa ollessani jaksan juuri ja juuri kävellä talomme ympäri, eli siihen nähden se on paljon.

Ylihuomenna vanhenen, ja meillä on joitakin kivoja suunnitelmia sen päivän varalle, mutta niistä sitten myöhemmin lisää. 🙂

84CC136A-FFD6-4A69-913B-DB354C6F70A4

Me emme ole käyneet viiteen vuoteen missään matkoilla, niin nyt ensi kuun 8. pv olemme menossa viideksi päiväksi lempikaupunkiimme Prahaan.

Nähtävyydet olen jo aika pitkälti nähnyt kun tämä tulee olemaan kolmas kertani siellä. Tietty joitakin Teemun kanssa katsastamme, mutta aion käydä myös kirppiksillä ja secondhand-liikkeissä, yhdessä myydään pelkkää vintgea. Sitten tietty fiftarihenkisessä James Dean-ravintolassa ja fiftarivaatekaupassa.

Lisäksi ihan must on jokilaivaristeily, jossa soittaa jazzbändi ja tarjotaan kolmen ruokalajin illallinen. En muista risteilyn hintaa mutta näin suomalaisittain se on edullinen. Kuukausi enää, tuskin maltan odottaa matkaa! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s