Posekuvia pitkästä aikaa!

Pistäydyin tänään Riihimäellä Unelmamekoissa etsimässä  jotain pinkkisävyistä mekkoa joka sopisi uusien pinkkien flamingokorvisteni sekä plumeria-kaulakoruni kanssa yhteen. Ja se löytyi noin 30 sekunnissa, kävelin suoraan tämän luokse!  Sitä oli enää pari jäljelllä, toinen onneksi vain yhden koon liian iso, mutta olenkin nyt tänä kesänä ollut niin hyvässä kunnossa että olen pystynyt harrastamaan liikuntaa, niin että kiloja on karissut parin vaatekoon verran. Kyllä tämä taas joskus on sopiva, sitten kun normaali EDS-vointini taas palaa. Siihen asti menee kyllä ihan hyvin vyön kanssa, joka sekin piti olla S-kokoa. Täytyy vaan toivoa että tätä hyvää vointia kestäisi nyt mahdollisimman kauan, sillä tämä on aivan ihanaa, ola melkein kuin terveet- voi pyöräillä ja uidakin enemmän kuin sata metriä, ja voi pitää korkkareita! Nivelrikkopolvetkin ovat nyt täysin oireettomat! Olen niin iloinen tästä voinnista!

IMG_6455IMG_6453
Mekko: Collectif
Vyö: Collectif
Rannerenkaat : Splendette
Kaulakoru ja korvikset joskus jostain kirppikseltä
Korkkarit Dinsko
Hiuskukka omatekemäni

IMG_6444IMG_6433

Pitihän kotiin tultuakin sitten vähän poseta, tämän kesän lempiväreissäni, vihreässä ja keltaisessa.

IMG_6463
Mekko: Collectif
Korvikset ja kaulakoru: Wish
Rannerenkaat : Spledette
Hiuskukka: omatekemä
Kengät vintagea, merkistä ei saa selvää.

IMG_6473

Ai niin, piti vielä laittaa yksi vähemmän edustava kuva Prahasta. Laitoimme edellisellä Prahan reissullamme vuonna -15 juuri tuohon kohtaa siltaa lemmenlukon, sydämenmuotoisen, oikeilla kaiverruksilla. Pitihän sitä käydä etsimässä, mutta kaikki lukot olikin sahattu pois, ja isot kyltit ettei lukkoja enää saa laittaa. Mikä on kyllä hyvä, sillä tiedän siltoja jossain muualla maailmassa jopa romahtaneen lukkojen painosta. No, mutta avain on silti varmaankin edelleen Vltavassa, joten jos Teemulla joskus mieli muuttuu, saa käydä sieltä avaimen sukeltamassa. Uskon ja toivon toki, ettei hänen tarvitsisi niin koskaan tehdä! 😀

IMG_6116.jpg

Nyt otan muutaman päivän ihan levon kannalta, sitten koittaa taas viikon loma, menemme ensi keskiviikkona Kiteelle mökille ja palaamme kuun viimeisenä päivänä.

Ihania kesäpäiviä kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s