Tartankuosia ja syyskesän aurinkoa

IMG_6797

Tänään oli aivan ihana ilma,pakko oli ottaa kuvia! Vaikka nautin syyskesästä ja luonnon alkavasta väriloistosta, silti mielen pohjalla kaihertelee pieni haikeus, sillä kohta on kesä ohitse ja pimeys valtaa taas maan puoleksi vuodeksi. Minä olen syntynyt ihan väärään maahaan, varsinkin kun vielä kaiken lisäksi EDS:ni on kesäisin lähes oireeton mutta talvea kohti vointi huononee ja mitä kylmempi sää, sen varmemmin olen pyörätuolikunnossa. Mutta täällä on kaikki rakkaat, eipä tässä auta kuin etsiä syksystä ja talvesta niiden positiiviset puolet- pimeys ja kynttilänvalo on tunnelmallista, sekä se kun käpertyy sohvan nurkkaan lämpöpeiton alle oman kullan kainaloon katselemaan telkkua samalla kun ulkona paukkuu pakkanen. Lunta rakastan, oikeastaan se kaikken pimein vuodenaika juuri ennen lumentuloa on se joka saa mieleni hetkeksi varsin synkäksi. Onneksi se on ohimenevää. Nyt kuitekin vielä hetken saa nauttia loppukesästä!

IMG_6775
Toppi: Hell Bunny Feline Top
Kellohame: Hell Bunny Irvine 50’s skirt
Tennarit: Converse
Korvikset: Splendette
Betty Boop-kaulakoru: Korupaja Route 66 (löytyy istasta pienellä yhteen kirjoitettuna, aivan ihania käsintehtyjä Pinup-henkisiä koruja! ❤ )
Vyö: Esprit

IMG_6789

Rakastan tuossa oikealla näkyvää verivaahteraa! Se on tummassa kauneudessaan tavallaan melko synkkä, mutta samalla jotenkin runollinen. Olenkin kirjoittanut siitä monta runoa. Se kiehtoo, koska poikkeaa väriltään muista puista. Syksyn pimeydessä se on jotenkin kiehtovalla tavalla jopa aavemainen tummuudessaan.

IMG_6769

Toppi on edestä ihan tavallinen, mutta sen juju on nimenomaan takaosa joka on syvään uurrettu, ja siinä on iso satiinirusetti.

IMG_6771

IMG_6774.jpg

Tänään kun aurinko paistoi eikä ole satanut, vointini on ollut syysvoinniksi melko hyvä. Kesän veroinen se ei enää ole, kivut ja lihasheikkous ovat palanneet ja kävelykepukka on täytynyt ottaa avuksi kauppa-ja kirppisreissuille tms., mutta pyörätuolin käyttöönottoon saattaa mennä vielä pari kuukautta. Toivotaan ainakin, sillä EDS kuitenkin etenee, hitaasti mutta varmasti!

Tässä uusimpia tekemiäni  hiuskukka-asetelmia sekä hatuke, kaikki hehkuvat syksyn väreissä.
IMG_5188 (1)IMG_5192 (1)IMG_5189 (1)

69018499_10219871404204724_2487855060269137920_n (1)

Tänään on vihdoin ekat bänditreenit jossa on ihan kaikki soittajat paikalla, odotan innolla millaisia soundeja he saavat aikaan! Uskon että parissa kolmessa kukaudessa olemme keikkakunnossa, eka keikkapaikkakin on jo tiedossa, alan sitten mainostaa sitä teille, kun ajankohta on tiedossa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s