Hell Bunnyn Allie-mekko sekä Leah Jane-takki

Kuten olen ehkä aiemminkin maininnut, Hell Bunny on lempi-vaatemerkkini. Hinnat sopivat budjettiini, lisäksi värit ja mallit ovat mieleeni. Ne ovat usein värikkäitä ja hiukan leikkisiä.

Tämä Hell Bunnyn Allie Heart 50´s style Valentine Dress on uusin mekkohankintani. Siinä kuviot ovat tavallisten pallojen sijasta pieniä sydämiä. Punaiset rusetit sekä punaiset napit ovat kiva pieni yksityiskohta. Mekko ei ole kuitenkaan makuuni ”liian söpö”, kuten moni esim. pastellivärinen mekko-  mustavalkoinen punaisilla yksityiskohdilla on itselleni aina se mieleisin valinta.

IMG_7231IMG_7234
Minulla oli aiemmin punainen Hell Bunnyn Sarah Jane-takki, mutta jotenkin en sitten kuitenkaan viihtynyt punaisessa takissa. kun mekoissani ja hameissanikin on usein pääväri punainen, niin olo oli siinä aika punahilkkamainen. 😀 Möinkin sen sitten pois.

Tähän Hell Bunnyn Leah Jane-takkiin ihastuin ensisilmäyksellä! Vuori on paksu ja lämmin kuten Sarah Jane-takeissakin, eli tämä menee kovemmillakin pakkasilla. Lisäksi malli on sama kuin Sarah Janessa- tykkään kun takissa on huppu, ja vaikka se on irroitettava, käytän itse sitä aina hupun kanssa. Päähineitä en juuri käytä koska liikun ulkona lähes aina talvisin autolla, ja pipo sotkee kampauksen. 😀 Ulkoiluvaatteet ovatkin sitten eri asia.

Tykkään myös tosi paljon takin selkäpuolella olevasta nyörityksestä, jolla saa säädeltyä leveyttä. Se on tällaiselle paino-jojoilijalle paras vaihtoehto, kun kokoni vaihtelee usein M:n ja XL:n välillä. 😀

IMG_7236

Mietin, jaksaisiko sitä tänään lähteä jouluostoksille, vai menisikö arkena kun ihmisiä on liikkeellä vähemmän. Tosin ensi viikko on minulla melko kiireinen, on erilaista lääkäriä, bänditreeniä ja muuta. Myös hammaslääkäri, jossa minulta poistetaan yksi juurihoidetun hampaan jämä, eipä siitä ole jäljellä paljon muuta kuin juuret.

En tykkää  yhtään liikkua väenpaljouden keskellä, mutta sittenpähän tulisi joulupukkijutut hoidettua jo hyvissä ajoin, niin ei niitä tarvitsisi enää miettiä.

Nyt kun on pakkasta, vointini on taas parempi kuin tuossa viikolla kun oli kosteita kelejä, jotka tekevät minulle aina särkyjä.

Mukavaa sunnuntaita kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s