Täällä ollaan!

Meillä oli mieheni kanssa viime kuussa pienet flunssat, mutta ei tuntunut koronalta. Oireet olivat niin vähäiset ettei niitä edes testattu. Sen jälkeen olemme pysyneet terveinä, ja seurattu kauhistuneina tätä koronatilannetta. Mutta sitä on joka paikka täynnä, niin en nyt keskity siihen- koitan pysyä rauhallisena ja jatkaa elämääni hiuskukkia tehden ja noudattaen yleisiä sääntöjä. En siis ole käynyt kuin muutaman kerran kaupassa ja postissa, kertakäytökäsineet kädessä. Käsiä on tullut myös pestyä paljon tavallista enemmän. Varsinkin näin riskiryhmäläisenä täytyy olla hyvin varovainen.

Tyylikuviakaan en ole ottanut, yksinkertaisesti siitä syystä etten ole jaksanut laittautua, kun täällä kotona vain tulee oltua. Yhden kerran olen taunnut meikata edellisen postaukseni jälkeen, tässä siitä kuva. Ylläni lempivaatteeni, ei muuta uutta kuin tuo Bannedin musta laukku johon olen aivan pihkassa. ❤

4E47E429-C6CA-4ADE-BF37-05FA3A24A925

Harmittaa tietysti ettei ainakaan alkukesästä pääse mihinkään tapahtumiin eikä keikoille, mutta olemme mahdollisesti hankkimassa pihallemme pienen uima-altaan, jos kerran ainakaan alkukesästä ei pääse rannalle eikä mökille Itä-Suoneen. Voi sitten ainakin kuvitella olevansa rannalla kun pääsee pulahtamaan välillä. 😀

Vointini paranee EDS:n osalta aina keväällä ja kestää syksyyn asti, silloin pystyn onneksi ainakin pyöräilemään- aiomme mieheni kanssa alkaa pyöräillä pitkiä lenkkejä heti kun ilmat lämpenevät- ensi viikollahan pitäisi lämpötilan jo kiivetä yli 10 asteen.

Minulta on muuten useasti kyselty ohjeita aikuisen naisen kissarajauksiin. Yli nelikymppisenähän monilla alkaa yläluomi laskeutua- silloin on tärkeää että rajaus kaartuu riittävän ylös, muuten näyttää helposti väsyneeltä. Olen monta kertaa aloittanut videoinnin, mutta aina lopettanut kesken- olen hirmuinen jännittäjä eikä se vaan vielä ihan suju, toivoisin kyllä että rohkaistuisin jossain vaiheessa. 🙂 Mutta aikanaan kun itse opettelin kissarajauksen tekoa, löysin mielestäni hyvän videon youtubesta, ja itse teen täsmälleen samoin kuin videossa, paitsi että teen useinmiten vielä korkeammalle kaartuvammat ja paksummat rajaukset kuin videossa. Mutta siinäkin rajaus kaartuu riittävästi ylöspäin, eikä lerpahda alaspäin silmänurkasta. Tämä video ei ole ammattilaisen tekemä, mutta enhän minäkään sellainen ole. Tällä ohjeella saa kuitenkin mielestäni suht helposti aikaan kauniit kissarajaukset.

Möin aikani kuluksi viime kuussa suurimman osan Pin up-tyylisistä vaatteistani pois, ja ostin myyntirahoilla uusia- joitain käytettynä ja joitain tämän kevään uutuuksia. Kun niitä ei nyt pääse pitkään aikaan ulkoiluttamaan, niin olemme mieheni kanssa sopineet että hän ottaa minusta niissä posekuvia kevään ja kesän mittaan, joko sisällä kotistudiossamme ja kotipihallamme, kun siellä tarkenee. On kyllä ihan huippuihania vaatteita, ja pääosin ns reippaita rockabillyhenkisiä, eli ei kovin paljon ns. yltiönaisellisia kukkakuvioita tai pastellivärejä tms. vaan eläinkuoseja, pääkalloja, kirsikoita, ruutua, palloa, raitaa- nyt vasta tuntuu että olen löytänyt oman tyylini. Olen esim. huomannut ettei kukkakuosien lisäksi kynähameet, paitapuserot tms. ole kovinkaan ns. minua. Eikä korkkaritkaan enää kun en niillä pysty kävelemään EDS:n takia romahtaneen jalkaholvin vuoksi, kuvauksissa niitä joskus käytän.

Hiuskukkasesonki on taas alkanut, ja onnekseni olen huomannut että näin poikkeutilan aikanakin niitä menee kyllä- eihän tämä-ainakaan toivottavasti-lopullista ole. Alempana joitakin uusimpia töitäni.

Jos hiuskukat kiinnostavat etkä vielä ole Fb-ryhmäni jäsen, tässä linkki ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/320630945140177/

Otan vastaan myös tilaustöitä- ota siis yhteyttä jos haluat suunnitella kanssani juuri omalaisesi hiuskukan tai hatukkeen.

908082CA-2B83-4386-B150-9C06DC769922

kukkaAkukkaBkukkaCKukkaDkukkaEKukkaFKukkaGkukkaHKukkaJKukkaK

Leppoisaa Sunnuntaita kaikille! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s